Ελλη Κοκκίνου: "Λυπάμαι... αποχωρώ"

"Λυπάμαι... αποχωρώ" ήταν η τελευταία λέξη της Ελλης Κοκκίνου χθες το βράδυ στο μεγάλο πάρτι της Ομόνοιας και φανερά ενοχλημένη μάζεψε τα πράγματα της και έγινε... καπνός.

Κι όμως, μπορεί η Ελλη Κοκκίνου το βράδυ της Τετάρτης να ήταν η μεγάλη καλεσμένη της Ομόνοιας σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας, όμως μία πολύ μεγάλη μερίδα ατόμων την έκαναν να χάσει πραγματικά το χρώμα της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy η εκρηκτική τραγουδίστρια παρ' όλο που είχε απίστευτο κέφι όταν πάτησε το πόδι της στην Κύπρο για να παρευρεθεί στο μεγάλο πάρτι της Ομόνοιας, μία μεγάλη μερίδα ατόμων δεν σεβάστηκαν την τραγουδίστρια και την... ανάγκασαν να αποχωρήσει από την πίστα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή όπως ακριβώς μας τα μετέφεραν άτομα που ήταν εκεί... Η Ελλη φανερά ευδιάθετη αφού ξεκίνησε το εντυπωσιακό πρόγραμμα της, καλησπέρισε τον κόσμο της Ομόνοιας και άρχισε να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της. Μία μερίδα οπαδών - παρευρισκομένων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα πότε υπέρ της Ομόνοιας και πότε κατά του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα η ερμηνεύτρια να μην μπορεί να συγκεντρωθεί.. Ούτε καν ο υπόλοιπος κόσμος δεν άκουγε την Έλλη παρά μόνο τα υβριστικά μηνύματα των δεκάδων φανατικών πρασίνων. Παρ' όλο που έδειξε με πολύ ευγένεια την ενόχληση της, διέκοπτε κάπως το πρόγραμμα προκειμένου να τους πει πως ήρθαν να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε εκείνοι... της πετούσαν γαρύφαλλα με τόση δύναμη στο πρόσωπο που δια μικροφώνου τους είπε χαριτολογώντας "Σας παρακαλώ όχι στο πρόσωπο και στο κεφάλι τα λουλούδια..." και συνέχισε να λέει τις επιτυχίες της. Και επειδή η υπομονή καμιά φορά έχει και τα όρια της... όταν η... ενοχλητική ομάδα ξεκίνησε πάλι να φωνάζει δυνατά συνθήματα της Ομόνοιας, τότε η εκρηκτική τραγουδίστρια σταμάτησε την μουσική και δια μικροφώνου είπε χαρακτηριστικά "Καταλαβαίνω, ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω... Λυπάμαι... αποχωρώ" πηγαίνοντας κατευθείαν φανερά ενοχλημένη στο καμαρίνι της. Άτομα που οργάνωσαν το όλο event έσπευσαν αμέσως πίσω στα καμαρίνια για να μεταπέσουν την Έλλη να επιστρέψει πίσω στη σκηνή κάτι που έκανε... λέγοντας ένα και μόνο τραγούδι και μετά καληνύχτισε τους πάντες.