Κόβεται το σεξ;

(Tα οφέλη της σεξοαποχής)
Μερικά άλλα καλά που μπορούν να βγουν από αυτή τη σεξοστέρηση είναι:
1. Θα εκτιμήσεις αυτό που χάνεις. Όχι πως ποτέ είχε κανείς το σεξ του πεταματού, αλλά ειδικά αν μιλάμε για μακροχρόνιες σχέσεις, όπου το σεξ είναι όσο δεδομένο είναι ότι το πρωί θα ανατείλει ο ήλιος, η έλλειψη του μπορεί να σου θυμίσει πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτό το σιγουράκι (και να αρχίσεις να το αξιοποιείς περισσότερο/καλύτερα).
2. Θα βελτιωθείς θεαματικά στο φλερτ. Οι συναναστροφές σου με τις γυναίκες μόνο να επωφεληθούν μπορούν από μια τέτοια ασκητική απόφαση, καθώς η προσδοκία του σεξ στο μυαλό σου είναι εκείνη συνήθως που τα χαλάει όλα. 
Απελευθερωμένος από τις αμαρτωλές, κρυφές σκέψεις του πως θα οδηγήσεις ύπουλα την ανυποψίαστη κορασίδα στο κρεβάτι σου (οι οποίες, ξέρεις, συνήθως δεν είναι και τόσο κρυφές, αναβοσβήνουν με νέον γράμματα στο μέτωπό σου), θα είσαι πολύ πιο κουλ, άνετος και, άθελά σου, πιο γοητευτικός από ποτέ.

3. Οι άμεσα ενδιαφερόμενες θα λυσσάξουν.
Νομίζεις πως υπάρχει περίπτωση να ανακοινώσεις μια τέτοια απόφαση σε μια πρόθυμη για σεξ παρτενέρ και να ξενερώσει μαζί σου; Δεν υπάρχει. Ως γνωστόν η Εύα λύγισε πρώτη μπροστά στο μήλο και το πάσαρε με χαρακτηριστική ευκολία στον Αδάμ, ορίζοντας για πάντα τη σχέση της γυναίκας με το απαγορευμένο ως σχέση πάθους. Το γεγονός ότι δεν μπορεί να σε έχει όποτε θέλει θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό για εκείνη. Και επειδή οι γυναίκες είναι είναι εκ φυσεως evil όντα, να είσαι προετοιμασμένος πως θα προσπαθήσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να σε «σπάσει». Πρέπει να φανείς δυνατός.


4. Θα γεμίσεις το χρόνο σου εποικοδομητικά. 
Και το σεξ εποικοδομητικό είναι, καμία αντίρρηση. Οι 3 ώρες σερί μπροστά στο YouPorn, από την άλλη, όχι. Αναλογίσου το χρόνο που καταναλώνεις συνολικά μέσα στη μέρα να σκέφτεσαι το σεξ, να συζητάς για σεξ, να προσπαθείς για σεξ και να κάνεις σεξ. Και τώρα φαντάσου αυτό το χρόνο ελεύθερο, άδειο, για να το γεμίσεις με νέες σκέψεις και δραστηριότητες. Καλωσόρισες στο νέο σου 24ωρο, αυτό με τις 30 ώρες.

5. Το πυροτεχνηματικό σεξ μετά το πέρας της σεξο-νηστείας.
 Δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε ξανά, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα από τα καλύτερα της ζωής σου. Σκέψου με τι μανία, τι όρεξη και τι πόθο την πέφτεις στο κοκορέτσι έπειτα από πολυήμερη νηστεία. Τώρα φαντάσου αυτό σε sex version.